Formaat

  • 100 cc Ø 62mm

  • 165 cc Ø 73mm

  • 180 cc Ø 70mm

  • 225 cc Ø 80mm

  • 300 cc Ø 90mm

Papier

Bedrukking

Deksel

Prijzen en oplages

Bekers bedrukken voor de horeca en bedrijven

Als experts in bedrukte horecabenodigdheden begrijpen we hoe belangrijk het is om op te vallen in een competitieve markt. Als je een horecabedrijf runt, draait alles om branding en klantbeleving. Het bedrukken van bekers met jouw logo, slogan of aantrekkelijke ontwerpen kan een krachtige manier zijn om jouw merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten. Het maakt niet uit watvoor bedrijf je hebt, aangepaste bedrukte bekers voegen een professionele uitstraling toe aan jouw onderneming.

Voordelen van bedrukte bekers

Merkherkenning: Het herhaaldelijk zien van jouw logo versterkt de merkherkenning.

Professionele uitstraling: Door jouw bekers te bedrukken met hoogwaardige ontwerpen, laat je zien dat je aandacht besteedt aan details en kwaliteit. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling van jouw zaak.

Marketingkans: Bedrukte bekers kunnen dienen als marketinginstrument. Je kunt speciale aanbiedingen, evenementen of hashtags op de bekers afdrukken om klanten aan te moedigen foto's te delen op sociale media.

Merkbeleving en klanttevredenheid

Het bedrukken van bekers gaat verder dan alleen branding. Het draagt bij aan de algehele merkbeleving en klanttevredenheid. Klanten zien het drinken in een fraai bedrukte beker, wat hun algehele ervaring positief beïnvloedt.

Bekers bedrukken

Het bedrukken van bekers voor jouw bedrijf biedt talloze voordelen, van merkherkenning tot het creëren van een blijvende indruk op jouw klanten. Door samen te werken met ervaren leveranciers en aandacht te besteden aan ontwerp en kwaliteit, kun jij jouw zaak naar een hoger niveau tillen. Zorg ervoor dat jouw bedrukte bekers een verlengstuk worden van jouw merk en de algehele klantervaring verbeteren.