Formaat

  • Rond Ø 103 mm

  • Vierkant 93x93 mm

Papier

Bedrukking

Prijzen en oplages

Bierviltjes: Onmisbaar voor jouw horeca onderneming

Ben jij de trotse eigenaar van een florerende horeca onderneming? Dan begrijp je vast en zeker het belang van ieder detail dat bijdraagt aan de totale ervaring van jouw gasten. Een vaak over het hoofd gezien detail, maar van enorm belang, zijn bierviltjes. In dit artikel gaan we dieper in op waarom bierviltjes onmisbaar zijn voor jouw horeca onderneming. Van hun praktische voordelen tot hun marketingwaarde, we behandelen alles in detail.

De functionele voordelen van bierviltjes

Bierviltjes zijn niet zomaar decoratieve items op tafel. Ze vervullen een belangrijke functionele rol die niet onderschat mag worden. Hier zijn enkele redenen waarom bierviltjes essentieel zijn:

1. Vocht Absorptie

Bierviltjes zijn ontworpen om vocht op te vangen dat van een koud glas afkomt. Dit voorkomt niet alleen dat tafeloppervlakken beschadigd raken door waterkringen, maar zorgt er ook voor dat jij en jouw gasten comfortabel van hun drankjes kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over natte handen of ongewenste morsingen.

2. Tafelbescherming

Jouw horeca tafels zijn kostbare investeringen en het is van cruciaal belang om ze in optimale staat te houden. Bierviltjes fungeren als een barrière tussen het glas en de tafel, waardoor krassen, vlekken en andere beschadigingen tot een minimum worden beperkt. Dit bespaart jou op de lange termijn kosten voor tafelreparaties en vervanging.

De Marketingwaarde van bierviltjes

Naast hun praktische functies hebben bierviltjes ook aanzienlijke marketingwaarde. Hier lees je hoe bierviltjes jouw horeca onderneming kunnen helpen opvallen:

1. Merkbekendheid

Bierviltjes bieden een uitstekende kans om jouw merknaam en logo onder de aandacht van jouw gasten te brengen. Plaats jouw bedrijfslogo, slogan en misschien zelfs jouw sociale media iconen op de bierviltjes. Telkens wanneer een gast een drankje bestelt, wordt jouw merk subtiel versterkt.

2. Speciale aanbiedingen en evenementen

Wil je jouw klanten informeren over aankomende evenementen of speciale promoties? Bierviltjes kunnen fungeren als kleine billboards waarop je belangrijke informatie kunt delen. Gasten die ontspannen aan hun tafel zitten, zullen de boodschap op de bierviltjes opmerken en mogelijk deelnemen aan jouw aanbiedingen.

Hoe ontwerp je bierviltjes?

Het ontwerpen van aantrekkelijke bierviltjes vereist enige aandacht voor detail. Hier zijn enkele tips:

Eenvoud en herkenbaarheid: Houd het ontwerp eenvoudig maar herkenbaar. Jouw logo en merkkleuren moeten opvallend aanwezig zijn.

Duidelijke tekst: Zorg ervoor dat eventuele tekst op de bierviltjes goed leesbaar is. Gebruik een duidelijk lettertype en vermijd overdreven veel tekst.

Meer dan alleen praktisch

Bierviltjes zijn veel meer dan alleen praktische accessoires in een horeca-omgeving. Ze bieden functionele voordelen zoals vochtabsorptie en tafelbescherming, evenals marketingwaarde in termen van merkbekendheid en het promoten van evenementen. Door zorgvuldig ontworpen bierviltjes te gebruiken, kun je jouw gasten een verbeterde ervaring bieden en tegelijkertijd jouw horeca onderneming naar een hoger niveau tillen.

Kortom, bierviltjes zijn een slimme investering voor jouw horeca onderneming. Ze combineren praktische functies met marketingkansen om een complete en aantrekkelijke gastervaring te creëren. Begin vandaag nog met het ontwerpen en gebruiken van bierviltjes die de identiteit van jouw merk weerspiegelen en jouw gasten versteld doen staan.