Formaat

  • 114x162 mm C6

  • 110x220 mm EA5/6

  • 162x229 mm C5

  • 140x140 mm vierkant

  • 170x170 mm vierkant

  • 229x324 mm C4 akte

Verpakking

Kleur envelop

Klep

Prijzen en oplages

Gekleurde onbedrukte Enveloppen

Gekleurde onbedrukte enveloppen bieden verschillende voordelen ten opzichte van standaard witte enveloppen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Visuele aantrekkingskracht: Met hun opvallende kleuren kunnen gekleurde enveloppen de aandacht trekken en jouw post onderscheiden van de rest. Dit kan vooral handig zijn bij jouw direct mail-campagnes, uitnodigingen voor evenementen of belangrijke zakelijke correspondentie.

Merkidentiteit: Door gekleurde enveloppen te gebruiken die passen bij jouw merkkleuren, kun je consistentie in jouw huisstijl behouden. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en versterkt de herkenbaarheid van jouw merk.

Emotionele impact: Kleuren kunnen emoties oproepen en een bepaalde sfeer creëren. Door te kiezen voor de juiste kleur(en) voor jouw enveloppen, kun je de gewenste emoties overbrengen en de ontvangers aanspreken op een dieper niveau.

Differentiatie: In een tijd waarin digitale communicatie de norm is geworden, kan het gebruik van gekleurde onbedrukte enveloppen jouw post laten opvallen en een gevoel van authenticiteit en waarde toevoegen.

Toepassingen van gekleurde onbedrukte enveloppen

Gekleurde onbedrukte enveloppen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hier zijn enkele ideeën voor toepassingen:

Zakelijke correspondentie

Of het nu gaat om facturen, offertes, contracten of andere zakelijke documenten, het gebruik van gekleurde enveloppen kan jouw professionele imago versterken en de aandacht van de ontvangers trekken.

Direct mail-campagnes

Bij het uitvoeren van een direct mail-campagne is het belangrijk om op te vallen tussen de stapel post die mensen dagelijks ontvangen. Gekleurde enveloppen kunnen jouw post laten opvallen en de respons op jouw campagne vergroten.

Evenementuitnodigingen

Het versturen van gekleurde enveloppen met uitnodigingen voor evenementen kan de nieuwsgierigheid van de ontvangers wekken en hen aanmoedigen om de uitnodiging te openen. Dit is vooral belangrijk als je wilt dat jouw evenement opvalt en goed bezocht wordt.

Tips voor het kiezen van de juiste gekleurde onbedrukte enveloppen

Bij het kiezen van gekleurde onbedrukte enveloppen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Hier zijn enkele tips die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

Overweeg jouw doelgroep: Denk na over de voorkeuren en verwachtingen van jouw doelgroep. Welke kleuren zouden hen aanspreken? Probeer een envelopkleur te kiezen die past bij hun smaak en jouw boodschap versterkt.

Houd rekening met jouw merkkleuren: Als je al een vastgestelde huisstijl hebt, is het een goed idee om enveloppen te kiezen die overeenkomen met jouw merkkleuren. Dit zorgt voor consistentie en versterkt de herkenbaarheid van jouw merk.

Experimenteer met kleurencombinaties: Overweeg het gebruik van kleurencombinaties die goed samenwerken en een harmonieus geheel vormen. Dit kan helpen om de visuele aantrekkingskracht van jouw enveloppen te vergroten.

Kies de juiste maat: Zorg ervoor dat je enveloppen kiest die geschikt zijn voor jouw documenten. Te kleine enveloppen kunnen jouw documenten beschadigen, terwijl te grote enveloppen onprofessioneel kunnen overkomen.

Gekleurde enveloppen

Gekleurde onbedrukte enveloppen kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw huisstijl en communicatiestrategie. Ze bieden visuele aantrekkingskracht, versterken jouw merkidentiteit en creëren een emotionele impact. Door de juiste gekleurde enveloppen te kiezen, kun je jouw post onderscheiden en de gewenste reactie bij de ontvangers teweegbrengen.

Gekleurde enveloppen kopen?

Kom je er zelf niet helemaal uit? Heb je vragen? Geen probleem! Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 077-7410741, een e-mail sturen naar info@drukwerkonline.nl of gebruikmaken van de live chat op onze website.

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Maak dan snel een account aan, plaats je bestelling, upload het drukbestand en wij regelen de rest. Kies voor drukwerkonline.nl en verzend jouw zakelijke post in stijl!