Formaat

  • 125x72 mm

  • 100x72 mm

  • 72x72 mm

  • 50x72 mm

Plakrand

Aantal bladen

Bedrukking

Kleur papier

Prijzen en oplages

Huisstijl memoblokjes zelfklevend: Voor een praktische en professionele uitstraling

Met onze zelfklevende memoblokjes (ook wel post-it blokjes genoemd) wordt het maken van notities en het organiseren van informatie een fluitje van een cent. Dankzij de handige zelfklevende achterzijde kun je de memoblaadjes eenvoudig op elk gewenst oppervlak plakken, zoals jouw bureau, jouw computermonitor of een document. Dit zorgt voor een directe herinnering aan belangrijke taken of informatie, waardoor je altijd georganiseerd blijft en niets over het hoofd ziet.

Personalisatie en merkidentiteit

Onze memoblokjes kunnen volledig worden aangepast aan jouw huisstijl en merkidentiteit. Door jouw bedrijfslogo, slogan of kleurenschema toe te voegen, creëer je een professionele uitstraling en versterk je de herkenbaarheid van jouw merk. Dit is vooral waardevol bij het delen van notities of informatie met klanten, waardoor jouw bedrijf een blijvende indruk achterlaat.

Toepassingen van zelfklevende memoblokjes

Onze zelfklevende memoblokjes zijn veelzijdig inzetbaar en bieden tal van mogelijkheden voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Hieronder vind je enkele toepassingen waarvoor onze memoblokjes ideaal zijn:

1. Interne communicatie

In een drukke werkomgeving is effectieve interne communicatie essentieel. Met onze memoblokjes kun je belangrijke informatie, herinneringen of instructies snel en gemakkelijk delen met jouw collega's. Plak ze bijvoorbeeld op een gemeenschappelijk prikbord of op deuren van vergaderruimtes om vergaderingen en evenementen aan te kondigen.

2. Externe communicatie

Wil je een boodschap overbrengen aan jouw klanten? Onze memoblokjes bieden een unieke en creatieve manier om jouw berichten over te brengen. Gebruik ze bijvoorbeeld als geschenken tijdens beurzen, evenementen of zakelijke bijeenkomsten. Door jouw memoblokjes te personaliseren met jouw bedrijfslogo en contactgegevens, zorg je voor een blijvende herinnering aan jouw merk.

3. Notities en brainstormsessies

Memoblokjes zijn perfect voor het maken van snelle notities tijdens vergaderingen, brainstormsessies of telefoongesprekken. Door ze op een zichtbare plaats te plakken, zoals jouw bureau of computerscherm, kun je belangrijke punten gemakkelijk vastleggen en later weer terugvinden.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze memoblokjes worden vervaardigd van hoogwaardig papier en de zelfklevende achterzijde is van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de memoblaadjes stevig blijven zitten en niet zomaar loslaten. Bovendien zijn onze memoblokjes milieuvriendelijk geproduceerd, met oog voor een duurzame toekomst.

Zelfklevende memoblokjes

Met onze huisstijl memoblokjes zelfklevend kun je jouw interne en externe communicatie naar een hoger niveau tillen. De handige zelfklevende eigenschappen, de mogelijkheid tot personalisatie en de veelzijdige toepassingen maken deze memoblokjes een onmisbaar instrument voor elk bedrijf. Of je nu belangrijke notities wilt maken, jouw merkidentiteit wilt versterken of effectieve communicatie wilt bevorderen, onze memoblokjes bieden de ideale oplossing. Ontdek nu ons ruime assortiment en bestel jouw gepersonaliseerde memoblokjes vandaag nog!

Zelfklevende memoblokjes kopen

Kom je er zelf niet helemaal uit? Heb je vragen? Geen probleem! Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 077-7410741, een e-mail sturen naar info@drukwerkonline.nl of gebruikmaken van de live chat op onze website.

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Maak dan snel een account aan, plaats je bestelling, upload het drukbestand en wij regelen de rest. Kies voor drukwerkonline.nl en verzend jouw zakelijke post in stijl!