Vouwwijze

 • 4 pag. Enkele vouw

  2-luik
 • 6 pag. Zigzagvouw

  3-luik
 • 6 pag. Wikkelvouw

  3-luik
 • 6 pag. Luikvouw

 • 8 pag. Zigzagvouw

  4-luik
 • 8 pag. Wikkelvouw

  4-luik
 • 8 pag. Kruisvouw

 • 10 pag. Zigzagvouw

  5-luik
 • 10 pag. Wikkelvouw

  5-luik
 • 12 pag. Zigzagvouw

  6-luik

Formaat (gevouwen eind formaat)

Oriëntatie

Formaat open

Papier

Bedrukking

Prijzen en oplages

Versterk je promotie: Opvallende gevouwen folders voor effectieve marketing

Een van de krachtigste instrumenten in jouw marketingarsenaal is de gevouwen folder. Met ons uitgebreide assortiment aan foldermaterialen en opties, bieden we jou de mogelijkheid om je boodschap op een professionele en memorabele manier over te brengen.

Waarom kiezen voor onze gevouwen folders?

1. Volledig aanpasbaar aan jouw behoeften

Onze gevouwen folders zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu productinformatie wilt delen, een evenement promoot, of jouw merkbekendheid vergroot. Je levert immers zelf het ontwerp aan.

2. Kwalitatieve materialen

Wij geloven in het leveren van kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw gevouwen folders er niet alleen professioneel uitzien, maar ook lang meegaan. Jouw merk verdient immers alleen het allerbeste.

3. Creatieve vouwopties

Met een breed scala aan vouwopties tot jouw beschikking, kun je jouw boodschap op een creatieve manier presenteren. Van eenvoudige vouwen tot meer complexe zigzag-vouwen, onze folders trekken de aandacht en wekken nieuwsgierigheid op.

Effectieve toepassingen van gevouwen folders

Gevouwen folders zijn veelzijdige marketingtools die geschikt zijn voor diverse doeleinden:

1. Lancering van producten

Bij het introduceren van een nieuw product is het cruciaal om de juiste informatie op de juiste manier over te brengen. Onze folders bieden voldoende ruimte om productkenmerken, voordelen en visuals te presenteren, zodat jij jouw doelgroep direct enthousiast maakt.

2. Promotie van evenementen

Of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een beurs of een speciale verkoop, onze gevouwen folders zijn ideaal om jouw evenement te promoten. Met duidelijke, pakkende afbeeldingen en beknopte informatie trek je de aandacht en nodig je mensen uit om deel te nemen.

3. Opbouwen van merkbekendheid

Het opbouwen van merkbekendheid is van vitaal belang voor langdurig succes. Onze folders bieden voldoende ruimte om jouw merkverhaal te vertellen, kernwaarden over te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

De sleutel tot marketingsucces

Onze opvallende gevouwen folders zijn meer dan alleen marketingmateriaal - ze vormen de sleutel tot het creëren van blijvende indrukken en het bevorderen van succesvolle interacties met jouw doelgroep. Of je nu een product promoot, een evenement organiseert of jouw merkverhaal vertelt, onze gevouwen folders bieden de veelzijdigheid, creativiteit en kwaliteit die nodig zijn voor een effectieve marketingcampagne. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze folders jouw marketingstrategie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.