Formaat

  • 100 x 290 mm

  • 120 x 290 mm

Papier

Bedrukking

Prijzen en oplages

Verbeter jouw hotel ervaring met persoonlijke deurhangers

Als leverancier van hoogwaardig drukwerk voor hotels begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw ervaring te optimaliseren. Een fantastische manier om dit te bereiken, is door gebruik te maken van persoonlijke deurhangers op maat. Deurhangers kunnen van onschatbare waarde zijn voor jouw hotel en ze kunnen bijdragen aan een nog betere service en meer tevredenheid.

De voordelen van persoonlijke deurhangers

Het gebruik van persoonlijke deurhangers biedt verschillende voordelen die direct bijdragen aan een verrijkte ervaring:

1. Jouw persoonlijke begroeting

Met onze op maat gemaakte deurhangers kun jij je gasten een warm welkom heten zodra ze hun kamer binnenkomen. Dit zorgt voor een vriendelijke en gastvrije sfeer, waardoor direct een positieve eerste indruk ontstaat.

2. Belangrijke informatie direct bij de hand

Deurhangers zijn een perfecte manier om belangrijke informatie over jouw faciliteiten en diensten te communiceren. Of het nu gaat om openingstijden van het restaurant, opties voor roomservice of details over de wellnessfaciliteiten, de deurhanger trekt meteen de aandacht en zorgt ervoor dat gasten goed op de hoogte zijn.

3. Niet storen & roomservice

Onze persoonlijke deurhangers met de tekst "Niet storen" of "Graag roomservice" bieden jouw gasten de mogelijkheid om hun privacy te behouden en tegelijkertijd gemakkelijk aan te geven wanneer ze speciale service wensen.

Bestel jouw persoonlijke deurhangers

Onze persoonlijke deurhangers zijn een onmisbaar instrument voor elke horecazaak die streeft naar een verrijkte ervaring, verbeterde service en een grotere online zichtbaarheid. Door jouw gasten te begroeten, belangrijke informatie te delen en privacy-opties aan te bieden, dragen deurhangers bij aan positieve ervaringen voor jouw gasten. Investeer in onze persoonlijke deurhangers en creëer een onvergetelijk verblijf voor jouw gasten.