Formaat

  • 114x162 mm C6

  • 110x220 mm EA5/6

  • 162x229 mm C5

  • 140x140 mm vierkant

  • 170x170 mm vierkant

  • 229x324 mm C4 akte

Verpakking

Kleur envelop

Klep

Prijzen en oplages

Laat jouw post er uit springen

We hebben een uitgebreid aanbod gekleurde enveloppen. Een gekleurde envelop maakt het verschil. Men gaat herkennen wanneer ze post van u ontvangen en uw organisatie wordt een begrip bij anderen op de deurmat. De gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren en 6 verschillende formaten. De enveloppen zijn verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Gekleurde enveloppen

Op zoek naar een opvallende gele envelop, een groene envelop voor uw zakelijke klanten of een paarse envelop voor uw medewerkers? U vindt het bij drukwerkonline.nl. We hebben zelfs gouden en zilveren enveloppen beschikbaar. Met ons uitgebreide aanbod vindt u zeker een passende envelop. Daarnaast zijn de gekleurde enveloppen altijd voorzien van eenvoudige stripsluiting. De gekleurde enveloppen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Onbedrukte gekleurde enveloppen

Koop hier uw gekleurde enveloppen. Ideaal voor de hobbyist of voor zakelijk gebruiker. We hebben 13 kleuren en 6 verschillende maten. In het aanbod vindt u ook zilver en gouden enveloppen. De enveloppen zijn altijd voorzien van een eenvoudige stripsluiting. De enveloppen zijn verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Gekleurde enveloppen bestellen

Bestel uw gekleurde enveloppen hier eenvoudig. Zorg dat u een ontwerp hebt en upload deze na het bestel proces. Heeft u hulp nodig of vragen over het bestelproces? Bel ons dan gerust. Wij helpen u graag verder naar de passende oplossing.