Formaat

 • 370 x 480 mm K/10 Buitenmaat

 • 320 x 450 mm J/9 Buitenmaat

 • 290 x 370 mm H/8 Buitenmaat

 • 250 x 350 mm G/7 Buitenmaat

 • 240 x 350 mm F/6 Buitenmaat

 • 240 x 275 mm E/5 Buitenmaat

 • 200 x 275 mm D/4 Buitenmaat

 • 200 x 175 mm CD Buitenmaat

 • 170 x 225 mm C/3 Buitenmaat

 • 140 x 225 mm B/2 Buitenmaat

 • 120 x 175 mm A/1 Buitenmaat

Binnenmaat

Bedrukking

Klep

Prijzen en oplages

Huisstijl luchtkussen enveloppen: De perfecte keuze voor veilige verzending

Als toonaangevende leverancier van drukwerk en huisstijlproducten begrijpen we bij drukwerkonline.nl het belang van een goede verpakking bij het verzenden van je waardevolle goederen. In dit artikel willen we je graag voorstellen aan onze hoogwaardige huisstijl luchtkussen enveloppen. Met hun uitstekende bescherming en professionele uitstraling zijn deze enveloppen de perfecte keuze om je producten veilig en stijlvol te verzenden.

Bescherming op het hoogste niveau

Onze huisstijl luchtkussen enveloppen bieden een ongeëvenaard niveau van bescherming voor je zendingen. De enveloppen zijn voorzien van een stevige buitenlaag van hoogwaardig kraftpapier, gecombineerd met een schokabsorberende luchtkussenfolie aan de binnenkant. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen stoten, schokken en andere vormen van schade tijdens het transport.

Daarnaast zijn onze enveloppen voorzien van een zelfklevende sluitstrip, waardoor ze gemakkelijk en veilig te verzegelen zijn. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je goederen goed beschermd zijn tijdens het hele verzendproces.

Een professionele uitstraling

Naast de uitstekende bescherming die ze bieden, geven onze huisstijl luchtkussen enveloppen je verzendingen ook een professionele uitstraling. We begrijpen dat je bedrijfsimago belangrijk is en dat je wilt dat je pakketten er representatief uitzien. Daarom bieden we de mogelijkheid om de enveloppen digitaal te bedrukken in full colour met je eigen logo, bedrijfsnaam of andere huisstijlelementen. Zo kun je je merk consistent presenteren, zelfs tijdens het verzendproces.

Toepassingen en formaten

Onze huisstijl luchtkussen enveloppen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu kleine elektronica, sieraden, cosmetica, boeken of andere waardevolle producten wilt verzenden, deze enveloppen bieden de perfecte oplossing.

We bieden ook verschillende formaten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je verzendbehoeften. Van kleine enveloppen voor kleine producten tot grotere enveloppen voor grotere artikelen, we hebben het juiste formaat voor je beschikbaar.

Luchtkussen enveloppen kopen

Kom je er zelf niet helemaal uit? Heb je vragen? Geen probleem! Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 077-7410741, een e-mail sturen naar info@drukwerkonline.nl of gebruikmaken van de live chat op onze website.

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Maak dan snel een account aan, plaats je bestelling, upload het drukbestand en wij regelen de rest. Kies voor drukwerkonline.nl en verzend jouw zakelijke post in stijl!